Loos Koboltgruvas öppettider sommaren 2020

Nu utökar vi öppettiderna med att ha öppet resterande måndagar i juni samt att övriga månaders öppettider är klara. Det ser då ut enligt följande:

juni alla dagar kl. 10-15 
juli alla dagar kl. 10-17
1 aug – 16 aug kl. 10-17
17 aug – 31 aug kl. 10-15 

För dig som inte vill besöka oss under ordinarie öppettider erbjuds möjlighet att förboka en enskild guidad tur mellan kl. 17-21 (förbokning krävs senast 24 timmar innan tur).

15 juli kl. 18 Gruvskrock och sägenafton vid gruvans lägereld OBS! Begränsat antar platser. Förbokning SWISH sker via SMS till 0739937451 eller historierfranhalsingland@gmail.com. Pris 100 kr per person. För mer info besök www.historierfranhalsingland.se eller www.loosgruvan.se

id ingången till gruvan kommer du som gäst att ha möjlighet att tvätta dina händer med tvål och vatten samt handsprit. Inne i byggnaden får max 50 personer samtidigt vistas och alla håller 2 meters avstånd mellan varandra. Entré, toaletter samt norra och södra flygeln kommer att städas två gånger per dag.

Guidade turer utgår en gång i timmen från entrén och varje grupp kommer att jämfört med tidigare år vara strikt reglerade till antal besökare. Vi ser hellre till att dela upp er på fler turer än att vi blir för många under en tur.

Saker kan hända och ändras med kort varsel. För att du ska vara säker på att vi har öppet och att du kan följa med ner under jord eller besöka vår souvenirshop ber vi dig att ha koll på vår hemsida, Facebook och Instagram. Slå oss gärna en signal innan ditt besök på 0657-105 33

Givetvis förutsätter vi att ni som besöker oss är friska och krya. Vid minsta tvekan ber vi er att återkomma en annan gång. Tack på förhand!

Vi ses i gruvan!

Kommentarer inaktiverade.